HİNDİSTAN HAZIR

EXPOsuna katılmaya karar veren Hindistandan iki kişilik heyet, EXPO 2016 Antalya sergi alanına gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Hindistan Heritage Art Hause Genel Müdürü Narender Nart ve Hindistan Süs Bitkileri Bahçecileri Birliği Sergiler Direktörü Nipuin Nart, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanına geldi. EXPO 2016 Antalya Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılanan Hindistan heyetine, bin 121 dönümlük alandaki çalışmalar, projeler ve yapım aşamasının sunumu yapıldı ve Hindistan için ayrılan bahçe gösterildi. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, hem ziyaretçilerin hem de çocukların Hindistanı kitaplardan değil, EXPO alanındaki ülke bahçesini gezerek tanımasını dileyerek; "Hindistanı EXPO 2016 Antalyada görmek bizi mutlu edecektir" dedi.

Projelerini tamamlayarak Antalyaya geldiklerini belirten, Heritage Art Hause Genel Müdürü Narender Nart ise; "Diğer EXPOlarla kıyaslandığında EXPO 2016 Antalya her yönüyle heyecan verici" diyerek Hindistan ülke bahçesinin projesini ayrıntılarını anlattı.

Sunumun ardından sergi alanını gezen heyet daha sonra kendilerine ayrılan ülke bahçesinde inceleme yaptı. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, toplantı ve ziyaret anısına Hindistan heyetine EXPO 2016 Antalyanın sembolü şakayık taktim etti.


Paylaş: 

Diğer Haberler